Загубила усе, що мала

Загубила усе, що мала,
Все спустила у Марення-Сни.
Так багато уміла і знала,
Залишились тривоги пусті.

Не побачила, не почула,
Як Життя розлетілось в пил,
Сивим смутком себе огорнула,
Не жаліючи страчених сил.

Чи багато, мало бажалось?
Де та міра і де той суддя?
Що наосліп в печалях блукалось,
Хто є винним? Що? Доля твоя?

Йшла у горі, у болях, і прикро
Визирала на Світ крізь страхи…
В твоїм серці і сумно, і гірко.
Не шукаєш Любові Шляхи…

04.11.2013


Рецензии
Дякую!Чудово!З повагою!

Александр Гантман   04.11.2013 20:45     Заявить о нарушении
Вам дуже вдячна!
Зичу Любові і Світла!

Катерина Жебровська   04.11.2013 23:00   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.