Emily Dickinson, 99, New feet within my garden go

        Emily Dickinson
           99

New feet within my garden go,
New fingers stir the sod;
A troubadour upon the elm
Betrays the solitude.

New children play upon the green,
New weary sleep below;
And still the pensive spring returns,
And still the punctual snow!               

   Эмили Дикинсон          
        99

Другие нынче топчут сад
И грунт взрыхлен рукой
Иной…  И грустный трубадур
Терзает мой покой.

Другие дети  на траве,
Иных надгробий ряд,
Но возвращается весна
И вечен снегопад!


Рецензии
Very good poetry of yours!

Best regards,

lm

Лилия Мальцева   19.07.2013 19:18     Заявить о нарушении
Thanks a lot! I appreciate your opinion very much!

Best regards,

Ilia

Марина Мизиковская   19.07.2013 20:32   Заявить о нарушении
Спасибо!

Илья Липес   20.07.2013 17:39   Заявить о нарушении