Древность...
канула в вечность
Средние века
закруглились
мель-
ка-
ет
но-
вое
вре-
мя
***
The ancient history sank
into oblivion
The Middle Ages
are a well-rounded period
The New
times
are
fla-
sching
by
tanslated by Vicky Reuter
Свидетельство о публикации №113071405999