Журно плачуть вiтри...

Журно  плачуть  вітри, 
     провіваючи  даху  закУтки.
Місяць  ніжним  ріжком
     зависає  над  сонним  Дніпром.      
Я пройшла  через  все...
     Не  могло ж  бо інакше  і  бути:
У січневий  мороз
     твого  слова  я  грiлась  теплом.
Я  пройшла  через  все -
     віднайшла  в  собі  волю  і  силу.
Був  і  цвіт весняний,
     і  сльоза,  мов  краплина  роси.

...І  зорею  зійшла
     на  високім  чолі  небосхилу,
   Аби  легше  тобi
     було  долю  в  цім  світі  нести.


Рецензии
Яка у вас гарна українська мова! По доброму заздрю! Сподобався вірш!

Наталья Сытник   21.03.2013 10:03     Заявить о нарушении
Вот видите. Света, и Наталья отметила Ваше творчество. Удачи. Поклон Украине.

Николай Байбуза 2   20.06.2013 12:02   Заявить о нарушении