Лiпших яничарiв - пошукати...
Ліпших яничарів — пошукати...
Осявають нашу ніч шаблі.
Що йому до того — син чи мати,
Він один, як перст, на цій землі.
Хрестить з хистом,
З молодецьким свистом,
Корені чи віття — все рубай!
Хто там сміє посміхатись кисло,
Хто не вірить у довічний рай?
Вмийтеся ж солоною, хмільною —
Ось вам трапезонтівське княжа!..
Лине в хмарах місяць наді мною —
Наче скаче
коноїд-паша.
Свидетельство о публикации №112093003788
Николай Байбуза 2 25.08.2013 10:46 Заявить о нарушении