Edir..

Zemane ne yaman deyisilibdir,
Here oz agzina gelen soyleyir.
Qardasim ele bir dovran gelibdir,
Ata oguluyla asdaf eyleyir.

Segah unudulub caz dusub moda,
Zemane igidi salibdir oda,
Ogresler get-gede artir dunyada,
O merd kisileri telef eyleyir.

Evveller ne gozel ibret var idi,
Boyuye,kiciye hormet var idi,
Abirda var idi,izzet var idi,
Kicikler qalibdir,boyuk sehf edir.

Indi ozbasnaliq dusub araya,
Gunumuz get-gede donur qaraya,
Bu dunya bas alib gedir haraya,
Ozude bilmeyir,ozun mehv edir.

Sair,qeleminle duzluyu yarat,
Sevincini qazan,kederini at,
Sene alqis desin butun camaat,
Butun belalari ozunden def et..

              18.07.2010


Рецензии
Салам, Исаг муаллим! Мян "Азербайджан шаирляри" сяхифясини jаратмышам, стирям ки, Сизин дя шеирляринизи ора элавя эдим. Элбяття Сизин этиразыныз jохтуса.

Сейид Асим   13.10.2010 21:23     Заявить о нарушении