Времени дожди...

Rains of Time... Milady Olga


This Happy Time was shone as a Candle
Of clear Stars, in magic Silence...
In calling Height... The bright night Sky's
Reflected in the Depth of native Eyes...

Two Angels Souls are in lonely strollings,
In open spaces  of  the grey Emptiness,
By shabby footpaths of an Expectations,
In the blazed roads of the Eternal Vanity...

The escaping Shade of a grim Wandering
By dumbness tied the transparent World,
Has made unreal Happiness  - already split,
The farewell sight cried: Don't leave! Believe!

In patches of light aquarelles, in far-away,
The groan of Heart has called: Let 's wait!
The grieves from Clouds closed in Storms
Spilt Rains of Time, dropped cold Tears...
(Spilt Tears of Time, dropped cold Rains)...

http://www.stihi.ru/2010/04/14/8910
Времени дожди... Миледи Ольга

счастья миг...светился ярким светом...
ясных звезд...в волшебной тишине...
зовом ввысь...полуночного неба...
отражением...в родных глазах...в окне...

две души...два ангела - в скитаньях...
по просторам...серой пустоты...
по потертым тропкам ожиданий...
по проторенным дорожкам суеты...

ускользая...тень суровых странствий...
немотой...опутала прозрачный мир...
сделав призрачным... осколком счастья...
взгляд прощальный...ты - не уходи!..

в акварельных бликах...серой дали...
стон сердец зовущих... только жди!..
из сомкнутых в грозах туч... печали...
проливали...времени дожди... :)))


Рецензии