Knocking at Your window, -42 C
And here's so cold outside!
Please save me, dearling, hear me!
But there, inside, so quiet...
I'm calling You while knocking,
You sleeping there, inside.
I'm frozen but not broken!
Please help, don't let me die!:O
You maybe think I'm angry?
No, I don't think it's right :)
I love You much, my berry!
If You too - it's all right.
Свидетельство о публикации №109051700376
Виктор Ковязин 01.12.2011 23:54 Заявить о нарушении
Решил оставить как есть, ибо оно эдакое несерьёзное, шуточное )))
Алексей Цёмка 24.12.2011 02:12 Заявить о нарушении