повенчал рассвет...

нас с тобой повенчал рассвет
Экстази Оффлайн

светлой россыпью небо звездное
отразится в глазах твоих
жить... любить... согревать... не поздно ли
вечность боли да счастья миг

степь раздольная дышит свежестью
ночь нас скрыла завесой тьмы
ты в глаза мои смотришь с нежностью
вечность... миг... никого... лишь мы

стали ложем нам травы вешние
неба черного звездный плед
нас помолвила ночь безбрежная
нас с тобой повенчал рассвет
http://www.stihi.ru/2008/01/21/2371

***
We're married by sunrise

The star sky with bulk deposit of shine light
Will be reflected in your bright eyes
To live... To love... To warm... Whether late
Instant of happiness, eternity of a pain.

Rolling and wide steppe... Breathes by freshness...
The night's hidden us by a veil of darkness
You're looking in my eyes with tenderness
Eternity... An instant... Anybody... We're alone...

Became as bed for us those spring grasses
Black sky's wrapped up us with Star Pled
We're engaged by boundless night sight
We're married once by that sunrise...


Рецензии