ДЛЯ ЧОГО НАМ ПОТР БН НАШ Д ТИ?

Поставити питання хочу всім,
і сам на нього вам відповідаю,
насамперед,собі я відповім,
бо відповідь не це питання знаю.

Для того нам потрібні наші діти?,
бо є наступники вони людського роду,
щоб правильно життя могли прожити,
скажу про шану до батьків,і нагороду.

Для чого нам потрібні наші діти?,
щоб будувати для життя мости,
сміятись  знами і життю радіти,
для того,щоб онуків привести.

Для чого нам потрібні наші діти?
насамперед,для себе відповім,
щоб нас могли стареньких пожаліти,
як старості життя бабахне грім.

Для чого нам потрібні наші діти?,
не тільки в місті,селищі,селі,
щоб після себе слід життя лишити,
коли вже нас не буде на землі.

А ще для того треба наші діти,
коли настане вже розлуки час,
щоб вічного життя в Творця просити,
молитись перед Господом за нас.

Нехай зерняться і пшениця й жито
бо дітвора для нас,мов важелі,
заради них на світі варто жити,
ніхто із нас не вічний на землі.

23 листопада 2024
О.Чубенко-Карпусь.


Рецензии