Обов язково я при ду до села

Казкові про село знайшов слова
якщо пообіцяв,то я приїду,
коли розквітне в лісі сон-трава,
чекайте в гості знов Чубенка-діда.

В своє село приїду навесні,
коли заквітнуть білим цвітом вишні,
моя душа співатиме пісні,
як я прийду у сад батьківський пишний.

Люблю вдихати я села красу,
вона завжди моє серденько ранить,
холодну пити вранішню росу,
а особливо,- як весна буянить.

Знов на побачення приїду із селом,
як цвітом квітуватимуть деревця,
до нього доторкнусь своїм чолом
і пригорну його до свого серця.

Дивитись буду на роси сльозу,
помічу мить,як сонечко заходить,
люб'язно Білозір'я обійму,
як наречену,що за іншого виходить.

Я про село вірша свого писав,
пробачте,що наперед забігаю
я зайвий раз,про те вам нагадав,
що вас усіх люблю і обіймаю.




листопад 2024
О.Чубенко -Карпусь.


Рецензии