dziewczyna dziewczyna

s;o;ce s;o;ce

drzwi s; otwarte

okiennice s; oznaczone przez Ciebie

Chc; tylko oddycha;

na twoich ma;ych sutkach

Chc; je tylko

podziwia;


nie potrzebuj; pieni;dzy

oczekiwania prawda bia;e noce

zwyci;ska karta

prawo do obywatelstwa

natychmiastowy spadek

z mojego ;ycia



potrzebuj; jedynie


dziewczyna dziewczyna

s;o;ce s;o;ce

blask s;o;ca

czu;y w

rude w;osy

poni;ej brzucha


dla mnie

tylko to


dziewczyna dziewczyna

***  *** 


Рецензии