В ктору

Він в нас ані білявий,
Не русявий, ані чорнявий,
Навіть не рудий,
Але як особистість, він яскравий,
В своїх бажаннях - дуже молодий!

Його спостерігати поряд звично,
Як що б ми провели експеримент,
До думаю, що вік біологічний,
Зупиниться на позначці "студент".

Попереду там ще аспірантура,
Завжди його готовий "кулемет",
Він на жіночНих знається фігурах
І це його улюблений предмет.


Рецензии