Печиво з передбаченням

Печиво з передбаченням ...
Що ти нам передбачиш?

Літер з таємним значенням,
Радощі чи невдачі?

Чи поміж хмар промінчика-
Люблячим двом побачення?
Що?

Розгортає дівчинка
Печиво з передбаченням...

...

Все у дорослих складно так,
Світ геть зганьбили Божий...

Посмішка є бесхмарна, та
Що так багато може!

Щось прочитала, тішиться
З того. Та їсть смаколик...

Що ж вам, малим, залишиться
Після такої "школи"?

Після жаху та відчаю,
Після тривог та сліз...

Довго читає.  Вивчила
Літери вже... А скрізь

Голосно, шумно, байдуже,
Гірко та без казок...

Печиво їсть з товаришем

- як ви, малі?
- все ок.

"Ок"...

А ходіть но, вивчимо:

"добре", "гаразд", "чудово"...


Печиво вам позичили.

Та відібрали слово.

...

Що передбачить, скаже світ?


"Тьотя, все буде норм!"


 Сонце віщує в памперсі))


Печивоїдний гном)


Рецензии