Вища за чорну злiсть

Вища за чорну злість,
Краща, ніж сіра заздрість,
Маю знайти в цім зміст,
Маю знайти яскравість…

Спробуйте — «уколіть»…
Тільки я десь… далека…
Слово не завжди річ,
Річ не завжди — потреба…

Що в мене є до вас,
Бо я на вас не схожа…
Але скажу не раз:
«Дай їм здоров’я, Боже!»…

Щоб «чорноротим» тим
Було здоров’я жити…
А я піду своїм
Шляхом, що не змінити…

Бо «загортатись» в сум
Просто не планувала,
Бо маю безліч дум,
Дум, що ніде не вкрала…
(Ніка)
Жовтень 2024


Рецензии