МОЯ ПОЕЗ Я

У чому весь секрет моїх віршів?,
вони із пагонів живих,мов огірочки,
чи,як розсади,з настанням весняних днів,
їх бачу паростків рівнесенькі рядочки.

У чому весь секрет моїх віршів?,
вони неначе білий цвіт калини,
бо бережу в душі своїй я їх,
мов посаг незаміжньої дівчини.

Вони немов грози гучної грім,
ви запитаєте мене,шановні друзі,
я не приховуючи чітко відповім:
"Ще їх почуєте,як спів птахів у лузі."

У чому весь секрет моїх віршів?,
вони щебечуть,мов співун в зеленім гаї,
я вам про це відверто розповів,
бо їх завжди в своєму серці маю.

У чому весь секрет моїх віршів?,
вони кружляють,мов легесенькі сніжинки,
проекти бачу їх серед снігів,
а ще на гілці новорічної ялинки.

Я для вірша знайшов такі слова,
для Вас мої вірші-завжди гостинні,
вони немов гетьманська булава,
обов'язково вам сподобатись повинні.

18.11.2024
О.Чубенко - Карпусь.


Рецензии