zmusi a mnie mama

- Czy masz rozwiedzionych przyjaci;;?

- My;l;, ;e tak!

- rozwiod;e; si;, bo tego chcia;e; i wszystko wydarzy;o si; nagle, niespodziewanie?

– zmusi;a mnie mama, gdy zobaczy;a go w pozycji na pieska

- czy zdradzi; ci; z m;;czyzn;?

- nieee.. (niepewny, chichocz;c)


G;os z widowni: „zostaw dziewczyn; w spokoju, potworze!”


Ona si; rumieni...


- Musia;e; mu zap;aci;, ;eby przesta; ci; szanta;owa;?

– Nie wszystko mierzy si; w kategoriach materialnych.

-Chcia;by; zakocha; si; w dziewczynie?

-  NIE! Co ty!..wstyd; si;!

(Pomy;la;em, czemu nie... by;oby fajnie... jutro...)

/ my;lisz, ;e dzieci komplikuj; nam ;ycie, wysysaj; z nas ca;y sok?

- jeszcze nie wiem - sama jestem dzieckiem - jest mi ci;;ko...

- Kto to jest nagi na tym zdj;ciu w lewym - prawym - ;rodkowym rogu? u;miechasz si;? zadrapanie..

...my;l...

Zastanawiam si;, czy pokaza; mu... ;e jest z ni;?..


*** *** 


Рецензии