43

Лайлай, бала, лайлай,
Ширин бала, лайлай!
Къацу векьер экъеч1ди,
Лайлай, бала, лайлай!
Хъипи цуьквер экъеч1ди,
Лайлай, бала, лайлай!

Ваз ахварар ширин хьуй,
Иер бала, лайлай!
Ваз хабарар хийир хьуй,
Гевгьер бала, лайлай!

Билбил хьиз къавал алай,
Азиз бала, лайлай!
Куркур хьиз ч1алал алай,
Гевгьер бала, лайлай!

Вакай кьегьял чубан хьуй,
Масан бала, лайлай!
Вун са йигит аслан хьуй,
Дарман бала, лайлай!
Вун душмандаш уфтан хьуй,
Лайлай, бала, лайлай!
Вун бахтунал къалин хьуй,
Рик1 алай бала, лайлай!

(Кьурагь райондин Хуьрехуьрви 55 йиса авай,
к1ел-кхьин тийижир колхозник Зейнаб Гаджимур-
саловадвай Гаджиев Агъалара кхьейди я.
Ноябрь 1940 йис).


Рецензии