Вiдомо вже давно про те, як Невський жив...

Відомо вже давно про те, як Невський жив,
Як свій народ гнобив, бо він Орді служив...
І все одно - герой, святий, яких ще мало!..
Брехня - то є творець найкращих в світі див!


Рецензии