подумай
заховані п'ятки в сліди прощення
минулого,
чому так важко рухнутися з місця,
наче прикипів,
наче сонце прийдешнього не кличе
до себе,
хіба час може застигнути разом із тобою, коли ти живеш?!
22:52
17 листопада 2024
Свидетельство о публикации №124111708642