Восеньскае Осеннее
Ў адпачынак адпраўляе дрэвы,
Грашы паклалі на лісты,
Што кладуцца ўздоўж на землю.
Дзе цьмяны дух зялёным абражау;ся -
Багацце колеру прыйшло.
_____
Харон - Октябрь
Деревья провожает в спячку.
На каждый лист кладут монетки,
Навзничь они упали на зЕмлю.
Где зелень возрождала воздух
Цвета богатством красок.
Свидетельство о публикации №124111707638