Над головою в тер листям кружля

Над головою вітер листям кружляє
Бо осінь вже настала в нашім краю
Дай Боже щоб був мир у всьому світі
Я тебе, Боже, у цьому щиро молю.

Щоб у ці дні, як осінні так і зимові
Були спокійними душі у всіх
Бо зараз так не вистачає спокою
Так давайте з проханням звернемось до всіх.

Я знаю, що не всі такої думки
Але ж подумайте ви про своїх дітей
Вони також потерпати від цього будуть
Так задумайтесь і не видвигайте своїх ідей.

Адже в мирі і дружбі живеться спокійно
І не має ні в кого на других образ
Тож давайте жити будем дружно
Щоб не було в душах наших образ.

06.11.2024


Рецензии