Вона палить цигарки
Найпотужніші зірки не злітали вище.
Розбираючи думки на одвічні теми:
Поки любиш, ти жива!
Не ускладнюй меми.
Вона любить шоколад і розмови пізні,
Розсипає виноград і співає пісню…
Тут звичайна метушня, без дорблю і стилів,
Але щастя відчуття дихає в квартирі.
За звичайним: «Як сама?» слідує вітання,
Два какао на столі, і світанок ранній,
Найсвітліші небеса з вікон кожен вечір:
Вона вірить в чудеса, розправляє плечі.
Найтемніші закутки оминає просто,
Не шукає романтік у звичайних монстрах,
Закриваючи замки перед сном сьогодні,
Вона марить про світи, де ходила осінь.
Вона палить цигарки і читає щастя,
Найпотужнішим зіркам це дається важче.
Розбиваючи думки на потужніші мрії:
Якщо любиш, все прийде!
Не втрачай надії!
17.11.2024
© Inna Омут, 2024
Свидетельство о публикации №124111704368