Порада вчителям
щоб робив найкраще для людей,
хочу,щоб про це ви пам'ятали
і навчали всі своїх дітей.
І не тільки діток,а й онуків,
першорядна це поеми суть,
вам вони слова подяки скажуть,
як дорослі стануть,підростуть.
Педагогів нелегкій науці,
всім живим,покійним нині-теж,
що вірші друкую у фуйсбуці,
і односельцям дякую без меж.
За хороші відгуки - приємно,
всі поеми - для людей душі,
знаю,що живу я недаремно,
бо пишу для Вас свої вірші.
Я до серця,як до панацеї
притулю ікону до грудей,
хочу,щоб в гімназії й ліцеї
формували правильно дітей.
листопад 2024
О.Чубенко-Карпусь.
Свидетельство о публикации №124111703430