Lovely Pearl

I loved one girl.
It wasn't with both.
But like a perl
Her love was born
On the Day of Birth -
Sad as my warm
And such her face.
My heart is in storm...
But I still hope
We'll meet in Palace*
And will walk on a rope*
With Paradise in my case*.

*Примечания: 1. Отсылка к м/ф "Рио" не подразумевалась, тем не менее... 2. Lovely Pearl - LP - лучшая подруга. 3. Palase - Облачный Дворец. 4. Балансировать - здесь - сохранять баланс. 5. Кейс - портфель предложений и поправок.


Рецензии