118-2
Аллагь ттаб я, авач, лугьуз.
Вири рушар шад хьанава:
Чаз шериат к1амач, лугьуз.
Эзберармир куьгьне къайда,
Абрукай гьич амач файда.
Заз чида заз к1андай гада,
Вун ягъалмиш жемир, буба.
Чун п1инидин ттара-вайла,
П1инид ттараз акъатна гар.
Беглер, ханар амач гила,
Шад тир дуьнья чид я, вахар!.
Батмиш хьана куьгьне къамар
Яд деринда авай гьуьлер.
Хкаж, вахар, вили цавуз,
Элдиз гзаф ширин сесер.
Свидетельство о публикации №124111701632