Вона розлюбила мене

Вона розлюбила мене...
Захочеш, спитайся про очі.
Захочеш, спитайся про ночі.
Я завжди скажу щось смішне.

Вона розлюбила тому,
Що просто сміятись не вміла.
Всміхатися не захотіла –
Сумну я і сам не прийму.

Не хочу удаваних вуст
У мить безпідставного сміху.
А усмішка щира – це втіха,
Яку я в обійми зазву.

Я звик жартувати про все.
На розпачі не розміняюсь...
Я тільки на усмішках знаюсь.
Лиш усмішка душу спасе...


Рецензии