118

Назназидик гар киткана,
Айвандал-лай гуржи тават.
Гила рушахъ пул амайд туш,
Яшамишрай чи гьукумат.

Дагъустандин кьакьан дагълар,
Килигналди вил ац1урд туш;
Мад шехь хъимир, ахъай вилер:
Бахтлу хьанва вун, лезги руш.

Кьакьан синел сур къавахар
Ц1ай яана куз жедани?
Гила рушар азад хьанва,
Руш дак1андаз гуз жедани?

Сад за лугьуз, сад на лугьуз,
Зун Керем туш ц1ай кьуна куз.
Буба ваз захъ пул к1ан жемир,
Зун дана туш ттум кьуна гуз.

Колхозарин бахчада-вай,
Бахчада-вай, я ичин таз!
Руш к1енидаз тагай диде,
Гила жувал мукъаят къваз.


Рецензии