117-3

Гьар жуьредин тарсар чирдай,
Тарсар чирдай мектеб хьана.
Бахтлу уьмуьр хьанава чаз
Чи гьукумат себеб хьана.

Жибинда-вай зур манатар
Сад аватна кими дахьуй.
Ччан к1ел ийиз фенавай яр,
Ваз рекьера чими дахьуй.

Заз курсариз физ к1анзава:
Зун гъавурда гьатуй лугьуз.
Заз зи ярди эхтиярна:
Собранидиз атуй лугьуз.

Яд къубуда дегьнедава,
Мулдин цуьквер янар-янар.
Мугьманди хьиз кьил къалуриз,
Мад к1ел ийиз хъфидай яр.


Рецензии