ск льки в тоб

скільки в тобі цього страшного інею

лавою співаючого у заграві відлуння

наскільки тобі потрібніше те, що зі мною було

не_доведено

і нескінченно старими явлені нам 

твої спогади, що здаються


по крихтах своєї смерті ти збираєш вогонь

у чорній словесності непомітних тобі змін віку,

з тобою говорить голод

і все, що ми можеш собі дозволити -

це битва богів,

сталева, безглузда

у своїй безнадійності


***  *** 


Рецензии