Дороти Паркер. The Apple Tree

        Яблоня

Ветвь яблони в наш первый раз
Была прямей, темней,
Мы бед не знали, гнущих нас,
Хоть опоздать весне.

Когда в конце оттуда шла,
Ветвь гнулась тяжело,
Но мало слёз я сберегла
Для лета, что прошло.




********************************
The Apple Tree by Dorothy Parker

When first we saw the apple tree
The boughs were dark and straight,
But never grief to give had we,
Though Spring delayed so late.

When last I came away from there
The boughs were heavy hung,
But little grief had I to spare
For Summer, perished young.


Рецензии