Знов раху роки листопад
Підбивати підсумки схиляє.
Легко подивитися назад,
Та на небо погляд направляє.
Дав Господь прожити на землі
Кожному свої і дні, і ночі.
Милість Він дарує нам усім,
Благість і любов дає охоче.
Хай завжди Христос благословля
І дає здоров'я, сил щоранку,
Щоби плодоносила земля,
Не було ні в чому недостатку.
Хай же далі вас Господь веде,
По вузькій стежинці, в небеса.
Дух Святий провідником буде
В світ, де радість, світло і краса.
Хай рахує роки листопад,
Є у Бога інші підрахунки,
Буде дивний , вічний в небо старт,
Бо в житті є міцні з Ним стосунки.
10.11.2024 р.
Свидетельство о публикации №124111507539