Окупацiя-2
Чи мене не було,
Хто зна...
Чи пам'ятаю щось,
Чи це примарні речі,
Хто зна...
Хто точно скаже,
Що я є,
Чи вже мене нема,
Хто зна...
Але війна і смерть -
Це є.
Я знаю точно.
Є дрони, КАБи,
Танки, "Сонцепеки",
Що йдуть і йдуть
Безжально -
Це реальність...
Є ворог,
Що винищує
"По-братські"
Мою Країну
Ніжну та тендітну...
А ще - надія є,
Є впертість
І наснага,
Є врешті -
Мова, армія
І віра,
Що ми доживемо
До перемоги й миру.
Хто зна?
Я знаю.
Впевнена.
Так буде.
Свидетельство о публикации №124111507221