BADN SAID
NOT THAT "TRUMWAY" IS "BETTER" EN ANY WAY
AND CORRECT "WHO EN THE GOV" TOWARDS WE DOESN"T AFFECT "POLICY"
IT IS "CIVILIAN" POLICY AND "FOREIGN" POLICY IS NOT AFFECTED
IT
IS
THE PENTA ХРЕН
THE BUILDING OF NEGATIVE
BAD*N SAID "I WILL BRING YOU DOWN"
ПЛОХ Я СКАЗАЛ Я ВАС ОПУЩЮ
В СТОРОНА СССР НУ И РЭЮЗЬЯ
СПУСТИТСЯ САМ АЛИ ФИГА НЕ ТАК УЖ ПОВЛИЯЕТ
Свидетельство о публикации №124111505786