Куы рцаеры сонт заердаейы уарзт

Куы рцаеры сонт заердаейы уарзт,
Уаед дуне ахораентаей хъазы,
Цъаех арвмае уаед сваеййы каст,
Хуыцауы хорзаехтае дае раезы,

Фаетаехыс рог маргъау баерзонд,
Ыстыр  хаехтае -ныллаег къуылдымтае,
Уаед алцы даер хъындилы онг
У цинад заердаейы раебынтаей.

У хъармдаер хур, у ирддаер бон,
Аехсаев та маейы мидбыдхудтаей
Фаезынынц хаехтае арвгаерон
Саерыстыраей  сае митын худты.

Куы 'рцаеры сонт заердаейы уарзт,
Аеппает дуне уаед у аенцойуат,
Раевдауаег - бур стъалыты каст,
Аенкъараг удаен та аенцойад.


Рецензии