117

За радиодай мани яда,
Вирибуруз ван хьуй лугьуз.
Чаз Ленина веси туна
К1елиз-кхьиз чир хьуй лугьуз.

Чи кустарни ч1ехиди я,
Кьуд патахъди дак1арар я.
Ч1ехи гъвеч1и мектебда ттваз,
Ленин юлдашд гьунарар я.

Я зун авай шура мектеб,
Кьуд лагьайдаз акъатна зун.
Вун яшамишрай гьукумат,
Гила(а)хварай аватна чун.

Чун пенжердай килигайла
аквадайбур мектебар я.
Вун яшамишрай гьукумат,
Гъилевай-бур ктабар я.

Бес я гила къаткай вахтар,
Ахъая чаз ц1ий мектебар.
Илим тичир инсандивай
Ийиз жедач бегьем тир кар.


Рецензии