116-7

Багъда къелем илигзавай,
Илигзавай, я колхозник.
И гьукумат вид я гила,
Кесиб стха, кутук вилик.

Чи колхоздин къацу багълар
Цуькверивди ац1анава.
Ударниквал къачуд лугьуз,
Итимни паб сад хьанава.

Ни к1валахда, - неда буллух;
Ни к1валахдач, - чакай кьулухъ!
Далда квачир куьгьне алух
Чавди кьадач, - чакай кьулухъ!

Эгер тенбел хьайит1а зун,
Негь хьурай, дуст, вири элдиз;
К1валах дак1анди душман я,
Кьуна вегь ам къайи селдиз.

Ваз дидедин нек гьалал я,
Ччан газетра т1вар авай хва!
Стахановчи яз уьтквем,
Чешне къалур кар авай хва.


Рецензии