116-6

Яшамишрай чи колхозар,
Яру пайдах гъилел алаз!
Терг хьана фий чи душманар,
Атай вац1ун кьилел алаз!

К1арас туьрез амач гила,
Трактордал цан цаз ччиле.
Яшамишрай чи колхозар,
Яру пайдах кьуна гъиле!

Яшамишрай чи колхозар,
Колхозра-вай чи юлдашар!
Ашкъидалди к1валах ийиз
Ударниквал къачу, папар.

Чи колхоздин багълара-вай,
Ал п1инияр чранава,
Перни каца къуьнел алаз
Зарбачияр диганава.

Парудал-лай ципиц1дин кул,
Вун са к1уьгьуь дад галаз хьуй.
Чи уьлкедин гьар са колхоз
Бул бегьерлу гад галаз хьуй!


Рецензии