116-5

Эвела тир им чи миск1ин
Кукуп1дин ван япара-ваз;
Гила хьана мастерски
Артелари гамар храз.

Чи колхоздин багълара-вай,
Багълара-вай ширин емиш.
Социализма къурмишдайла,
Чи душманар жезва къирмиш.

Хуьре-хуьре хьана колхоз
Зарбуналди к1валах тухуз;
Партидин рехъ кьуна гъиле,
Душманариз зурар къалуз.

Колхозарин арада-вай
Социализмад договорар.
Сад-садалай экъеч1 виниз,
Корлхозра-вай ударникар!

Багъди гъайди зулун легъер,
Ичин къелем тек илигиз.
Вири хьана чун колхозар,
Душманар кьий чаз клигиз!


Рецензии