***

Перебуваю,мов в хмільному чаді,
цей вірш до влади "щирі" почуття,
що натворили з нами підлі бл@ді,
життя свого не бачу майбуття,

Пишу вірша я про злочинну владу,
цигарки довгу знов зроблю затяжку,
хоч розумію - ми їм на заваді,
та уявити це усім нам дуже важко.

Всіх діток і онуків дуже жаль,
знущаються з народу підлі гади,
бо відкриваючи життя цього вуаль,
ми всі заручниками є цієї влади.

Вже безліч українців полягло, 
скажу,шановні,ніде діти правди,
щодня дітей хоронить місто і село,
а "набрід" лишень збільшує мільярди.

Що робиться сьогодні - промовчу,
руйнують все святе прокляті зайди,
з нас крові напилася досхочу,
та джурджа,що сидить в "верховній зраді".

Цей вірш про набрід,чвари і розради,
продажних депутатів кількість зброду,
їх хижака диявольського вади,
бо сам заручник злодіяк свого народу.

Я цілу ніч вірша свого писав
повірте,- це не слів пустих бравада,
навмисне їх своєю не назвав,
бо чужоземна це для нас "верховна зрада".

листопад 2024
О.Карпусь


Рецензии