116-4

Вили гьуьлер, ч1улав ччилер
Вири сад хьиз диганава.
Къизилривди барабар тир
Халичаяр хранава.

Симин ттарар са жергеда,
Телдиз тухвай ч1улав симер.
Вац1арикай зегьмет хьай халкь,
Гила-ва квез ц1ийи муькъвер.

Кустарнадин яргъи ччиле
Жерге-жерге к1арас ттарар.
Вуч худдава чи членар,
Ашкъидалди храз гамар!

(Кустарнадин ччиле-вайбур,
Ччиле-вайбур к1арас ттарар.
Первай сортдиз акъатзава
Кустарнида храй гамар.)

Автомобил къвезава-лда
Кустарнидин вараралди.
Ударниквал къачун чна
Къведай Майдмин суваралди.


Рецензии