116-3

Вил вегьена килигайла,
Цуьк акъатай къацу векьер.
Автобусар физ хкведа,
Гила расай ц1ийи рекьер!

Вахни стха азад я чун,
Азад рекье йигиндиз фин.
Шарабанар баят авур
Гил (а)къатай ц1ийи машин.

(Цавай фидай айрупалан
Дустар галаз акъат хьана.
Автобусар акъатайла,
Шарабанар баят хьана.)

Автобусдин чархар резин,
Винел алай кьелеч1 ракьар.
Автобусдиз акьахайла
Пеле кьадай, чан къайи гар.

Зарбуналди к1валахзава
Гьар са патахъ рекьер ийиз;
Яшамишрай чи гьукумат
Гьар са вац1ал муькъвер ийиз.


Рецензии