Heck is not devil

 

AND DEVIL IS NOT SATAN
IT IS "HELLISH CLASSES"
FIRST
NONSENSE "STRONGNULL"
0
NEXT DELTA DEVIL
NEXT SATAN {{}} MOREROUNDEDSQUARE
NEXT DEMON {} ROUNDEDSQUARE
NEXT AND LAST "HECK' []


Рецензии