It is the end of current isavel
"END OF DOING WHATERVER OUR"FEELINGS" KARKARRING"
ALL GUILTY WILL BE PROCECUTED
VIOLENT COPEAN TURTULEBOY WILL BE ARRESTED
DISCIPLINARY COMMEETETE WILL BE BLAMED
ALL NEGATIVE WILL BE PREVENTED
AND IF NOT I WILL COME
Свидетельство о публикации №124111206115