116-1
Раг ат1ана авуна рехъ.
Куьгьне иви кувай вак1ар,
Ацукьрай квел са ч1улав пехъ.
Зун дердерин фура авай,
Фурун винел къван алай йиф.
Инлай вилик хажалатдик
Физ хьайи зи уьмуьр гьайиф.
Юкь аватай эвел заман,
Чи винелай лаш кеми хьанч!
Хазинада вилер аваз
Чи месерик чаз чими хьанч.
Къацу багъдин къерехда-вай
Чиг ацукьай рейгьандин цуьк.
Гила дуьнья гьуьрият я,
Къвазмир, душман, вун зи вилик.
Вили цавай физавайди,
Физавайди лиферин луж.
Чи душман тир Николая
Авурди тир чаз еке гуж.
Свидетельство о публикации №124111204885