115
Куьн кинодиз ша т1ун, рушар;
Майдин сувар мубарак хьуй,
Жергедавай коммунистар.
"Жданован" яру пайдах*,
Яру пайдах кхьиз-кхьиз,
Чун къвезава комсомолар
Квез суварар мубаракиз.
Чи мектебдин багъдин юкьва
Къизилгуьлдин ттарар ава.
Яшамиш хьуй майдин сувар!
Ваз туьк1уьрай ч1алар ава.
Зун пенжердай килигайла:
Вуч гуьрчекда вили цавар!
Яр галачиз акъудна за
Играми тир Майдин сувар.
Яшамишрай чи мектебар,
Мектебдавай ударникар!
Чаз къвезава азиз сувар
Гьазур хьухь куьн, пионерар!
*Жданован т1вар алай Тагьира-хуьруьн
колхоз я.
Свидетельство о публикации №124111202874