114. 3

Пулёмётдай ягъай гуьлле
Гьар патахъди чук1урзава,
Къизил аскер ви гуьлледи
Душмандин рик1 ат1узава.

Кьулан вац1уз к1ук1 лекъве-ваз,
К1ук1 лекъве-ваз къвада харар.
Душманарин кьилер ат1ай
Яшамишрай партизанар!

Ичин ттарар са жергеда,
Са патахъди ян ганавай.
Чи партизан юлдаш кьена
Гьукуматдихъ ччан ганавай.

Дуванханад варци вилик,
Варци вилик фур ат1ана*.
Вад виш къазах галаз атай
Шахшабегез* сур ат1ана.

* И бенд ик1ани лугьузва:
 Пекд ц1илинал къугъвазавай
 Пагьливандин ц1ил ат1ана.
 Вад виш къазах галаз атай
 Шахшабеген кьил ат1ана.

* Деникинан къазахар авайла,
 Кюре округдин начальник Шахшабег


Рецензии