Бог все зробив, що мiг пардон, за косо-криво!..

Бог все зробив, що міг: пардон, за "косо-криво"!
На пенсію пішов, десь смокче зранку пиво...
Які розмови з ним, якщо його нема?
У "неприступний світ" подалося
 це диво!


Рецензии