113. 4

Чи колхоздиз гайи пайдах
Къизилдикай зар алайд я.
Кьегьал игит комсомолар
Чи Ленинан т1вар алайд я.

Яшамишрай комсомолар
Яру пайдах гъилел алаз!
Ц1ийи дуьнья эцигзава
Коммунистар кьилел алаз.

Я комсомол хьайи рушар,
Яру ягълух кут1ун кьилик;
Социализм жезава чаз,
Комсомолар, акат вилик.

Ттаран пешер зурзазава,
Я к1вале-вай лампадин экв.
Заз комсомол жез к1анзава,
Ччан юлдашар квекай куьмек!


Рецензии