113. 2

Компартиядин регьбервилелд
Социализма къачунава.
Яшамиш хьуй чи гьукумат,
Чи колхозар авунава!

Я рагъ авай югъ гьукумат!
Я варз алай йиф гьукумат!
Авуна чи уьмуьр на шад,
Вал гьич татуй циф, гьукумат!

Яшамишрай и чи власть
Душмандин к1вач ккамуна ттур.
Югъди-йифди кьаз туна яс,
Уьмуьр чпин гъамуна ттур.

Дербенарин парудал-лай,
Парудал-лай къизил къундах.
Къизилдикай раснавайд я
СССР-дин яру пайдах.

Чи гьукуматд яру пайдах,-
Гимишдин гъед, къизил к1ута.
Яшамишрай чи гьукумат,
Гунуг амач рушар маса.


Рецензии